Fritt skapande i ord & bild

Har du tid över och en längtan efter att fylla ditt liv med mer skapande och kreativitet?  Vi människor är så mycket, rymmer så många olika sidor. Kanske finns det sidor av dig som fortfarande väntar på att bli upptäckta. På kursen kommer du få skapa olika slags kreativa självporträtt genom fritt skapande (kreativt skrivande och bild) och visualiseringar.

Vi låter vår nyfikenhet, humor och fria skapande leda oss. Vi övar på att inte bedöma oss själva och det som tar form. Inga förkunskaper i skrivande eller bildskapande behövs. Du får metoder som hjälper dig att komma loss i ditt skrivande & bildskapande och som du kan fortsätta använda på egen hand.

Kursen sänds live via Zoom och varje tillfälle är uppdelad i två 45 minuters pass, med en paus mellan. Du behöver ha eget bildmaterial; oljepastell eller andra kritor/färgpennor , vattenfärger eller liknande, papper samt skrivarmaterial.

Denna kurs kan kombineras med Livsrummet – skapande & rörelse online. Upptäckter och insikter från den kreativa eftermiddagen kan då fortsätta sin process i kroppen, genom rörelse och skapande dans.

Kursen går online via plattformen zoom. Du får mer information när du anmäler dig. Man kan gå enstaka tillfällen.

Tid: måndagar:  25/5, 1/6, 8/6 kl. 14 – 16
Kostnad: 250 kr per tillfälle. Kombinerar du Kreativ eftermiddag och Livsrummet är kostnaden 400 kr för två tillfällen.
Anmäl: maila din anmälan till eva@skrivspranget.se

Deltagarröst från en annan, men liknande kurs:

“Detta är den mest komplett sammansatta kurs jag gått, där jag själv stod i centrum” Med rörelser, känslor, ord och bilder sammanvävdes dagen och jag från frågetecken till ett utropstecken full av glädje och klarhet. Evas mjuka, stillsamma inspirerande sätt och förmåga att bygga upp, binda samman och leda dagen med rörelser, klargörande bildskapande och meditation samtidigt som hon håller en tydlig röd tråd från början till slut gör henne till en magiskt bra lärare. Jag har aldrig känt mig så trygg på en kurs som jag gjorde på denna. Helt utan prestationskänslor och skönt för både kropp och själ! Jag är sååå tacksam att jag gick denna kurs! Mina varmaste rekommendationer till dig att gå Evas underbara kurser! /Marita Uhr