Vi är en liten grupp och siktar på att kunna dansa utomhus

 Livsrytmer för kvinnor

Utforska din livsrytm och din kreativitet med kroppen som vägvisare

Välkommen till en sommarkurs där du själv står i centrum! Du har dig själv som utgångspunkt i dansen och i det fria skapandet. Vi lyssnar in oss själva och vår energi, grundar oss med andning och med övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in det lekfulla space som dansen och skapandet är.

Vi undersöker aktuella teman i vår skapande dans och med hjälp av bildskapande & kreativt skrivande förankras upplevelserna från dansen. Symboler från vårt eget skapande leder oss vidare. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som hjälper dig i dina egna livsteman.

Tollare folkhögskola har en inspirerande atmosfär med sin herrgårdsmiljö, klippor och öppen äng mot havet. Vi siktar på av även kunna dansa och skapa utomhus. Du tar med eget skriv- och bildmaterial, förutom visst material som ingår i kursen. Inga förkunskaper behövs.

Det tar 20 minuter med buss från Slussen, så om du inte bor över på skolan fungerar det bra med kommunikationerna.  I priset ingår målarmaterial (akrylfärger, linneduk, oljepastell med mera) samt lunch och fruktkorg varje dag.

Kurstider: måndag 14 juni  – onsdag 16 juni kl 10 – 17.
Kostnad deltagare inklusive kost och logi: 3500 kr Kostnad inkl måltider, utan logi: 2800 kr
Max 12 deltagare

 Anmäl dig till Tollare folkhögskola