Inställd p g a rådande situation

Sommarkurs på Tollare folkhögskola  Livsrytmer för kvinnor!

Fri & skapande dans i medveten närvaro 6-10 juli

Vad kan dina rörelser och din skapande dans bjuda in dig till?
Vad betyder tystnaden och den kroppsliga närvaron för dig?

Välkommen till en sommarvecka där du själv står i centrum! Du har dig själv som utgångspunkt i dansen och i det fria skapandet. Vi lyssnar in oss själva och vår energi, grundar oss med andning och med övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in det lekfulla space som dansen och skapandet är.

Vi undersöker aktuella teman i vår skapande dans och med hjälp av bildskapande & kreativt skrivande förankras upplevelserna från dansen. Symboler från vårt eget skapande leder oss vidare. Förhoppningen är att du får insikter och upplevelser som hjälper dig i dina egna livsteman.

Tollare folkhögskola har en inspirerande atmosfär med sin herrgårdsmiljö, klippor och öppen äng mot havet. Vi siktar på av även kunna dansa och skapa utomhus. Du tar med eget skriv- och bildmaterial, förutom visst material som ingår i kursen. Inga förkunskaper behövs.

Det tar 20 minuter med buss från Slussen, så om du inte bor över på skolan fungerar det bra med kommunikationerna. Kursen börjar kl. 10 på måndag och slutar kl. 14 på fredag. På torsdag har vi ett senare pass där vi också äter middag tillsammans. I priset ingår lunch och fika varje dag, en middag och även visst material.

Kurstider: måndag – onsdag kl 10 – 16.00, torsdag kl 13.30 – 20:00 (vi äter middag tillsammans), fredag kl 10 – 14.00

Pris:
Helpension i dubbelrum 3 700 kr (för enkelrum tillägg på 200 kr/natt)
Ej logi 1 200 kr

Sista anmälningsdag: 15 juni. Anmäl dig till Tollare folkhögskola