Upplev dig själv i dans, kroppslig närvaro & fritt skapande

Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig?

Vi lyssnar in oss själva och följer vår egen energi. Grundar oss med hjälp av andningen och närvaron i kroppen. Sedan låter vi nyfikenheten leda oss in i det fria lekfulla spacet som dansen  och skapandet är och utforskar vad vår rörelse och vårt skapande berättar. Inga förkunskaper  behövs.

Vi är i Stora Salen på Hälsans Hus i Stockholm. Massor med space, mjukt trägolv och en magisk utsikt över stad och vatten.

Dansa & Skapa går sista söndagen varje månad (förutom  april då vi träffas en vecka tidigare). Anmäl dig till varje tillfälle senast på torsdagen innan.

Tid: Söndag 28 maj kl 18:30 – 20:30
(därefter fortsättning till hösten; 27/8, 24/9, 29/10 och 26/11)
Plats: Hälsans Hus i Stockholm, Fjällgatan 23 B
Pris: 350 kr
Anmäl dig i förväg genom att mejla (går bra att anmäla samma dag som kursen är) eva@skrivspranget.se

”Detta är den mest komplett sammansatta kurs jag gått, där jag själv stod i centrum” Med rörelser, känslor, ord och bilder sammanvävdes dagen och jag från frågetecken till ett utropstecken full av glädje och klarhet. Evas mjuka, stillsamma inspirerande sätt och förmåga att bygga upp, binda samman och leda dagen med rörelser, klargörande bildskapande och meditation samtidigt som hon håller en tydlig röd tråd från början till slut gör henne till en magiskt bra lärare. Jag har aldrig känt mig så trygg på en kurs som jag gjorde på denna. Helt utan prestationskänslor och skönt för både kropp och själ! Jag är sååå tacksam att jag gick denna kurs! Mina varmaste rekommendationer till dig att gå Evas underbara kurser! /Marita Uhr