En dag i  själfull närvaro med dans och skapande

Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapandet spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig?

Vi lyssnar in oss själva och följer vår egen energi. Grundar oss med hjälp av andningen och närvaron i kroppen. Sedan låter vi nyfikenheten leda oss in i det fria lekfulla spacet som dansen  och skapandet är och utforskar vad vår rörelse och vårt skapande berättar. Inga förkunskaper   behövs.

Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla! Träverandor, utsikt över båtvarv och Riddarfjärden, en ljuvlig trädgård med bersåer, lusthus och egna gömmor. Tillåter vädret skapar vi och dansar i trädgården. Annars är vi inne och njuter av 1800 tal stämningen i huset.

Begränsat antal platser!

Tid: Söndag 4 september kl 10- 16
Plats: Slipvillan på Långholmens östra sida
Pris: 950 kr
Anmäl dig senast 26 augusti, per mail: eva@skrivspranget.se

”Detta är den mest komplett sammansatta kurs jag gått, där jag själv stod i centrum” Med rörelser, känslor, ord och bilder sammanvävdes dagen och jag från frågetecken till ett utropstecken full av glädje och klarhet. Evas mjuka, stillsamma inspirerande sätt och förmåga att bygga upp, binda samman och leda dagen med rörelser, klargörande bildskapande och meditation samtidigt som hon håller en tydlig röd tråd från början till slut gör henne till en magiskt bra lärare. Jag har aldrig känt mig så trygg på en kurs som jag gjorde på denna. Helt utan prestationskänslor och skönt för både kropp och själ! Jag är sååå tacksam att jag gick denna kurs! Mina varmaste rekommendationer till dig att gå Evas underbara kurser! /Marita Uhr
Läs mera deltagarröster