Vägledande samtal med eget skapande & rörelse – nu även online

Sitter du fast i gamla vanor, står du vid ett vägval eller behöver du överblick i ditt liv?  Konsten kan hjälpa oss släppa gamla vanor och låta nya insikter födas. Med hjälp av samtal, eget skapande &  rörelse kan du få ny energi och nya perspektiv. Du behöver inte ”kunna” skapa – metoderna bygger på att det bara är att göra och att du aldrig kan misslyckas. Trygghet, lekfullhet och tydlighet är grunden.

Vägledande samtal med eget skapande kan ge dig:,

  • Målbilder för dina drömmar/längtan och konkreta strategier för att uppnå dessa
  • Stärkt självinsikt och medvetenhet om vad som påverkar din självbild
  • Perspektiv på dina problem/svårigheter och en ökad inre dialog

Upplägget av samtalen är 3 – 5 träffar som är av en coachande karaktär, med uttryckande konst metoder (läs mer).  På första träffen får du hjälp med att formulera ditt fokus/vad du vill undersöka. Mottagning är i Hökarängen, Russinvägen 74 – ingång gaveln. Jag ger också samtal online, med samma upplägg.

Kostnad: 675 kr per samtal (1 timme). Moms tillkommer för företagare.  Orden från tidigare deltagare Eva Lind Johansson värmer:

”Att delta i Skaparkvällen ”Låt skapandet berätta” och efterföljande samtal fick mig att tänka och en vändning kom. Detta gjorda att min obalans i kroppen och osäkerheten på vart jag är på väg avtog. Idag har egentligen ingenting förändrats till det yttre, men jag mår bättre. Ett lugn och ökad glädje kom in i mitt liv efter att ha satt fokus på vad som får mitt hjärta att sjunga.”

Jag erbjuder också terapi i uttryckande konst. 

 

DSC_0047IMG_3441cropped-img_2484.jpg