Vägledande samtal med eget skapande – nu även oneline, via zoom

Sitter du fast i gamla vanor, står du vid ett vägval eller behöver du överblick i ditt liv? Konsten kan hjälpa oss släppa gamla vanor och låta nya insikter födas. Med hjälp av samtal och eget skapande kan du få ny energi och nya perspektiv. Du behöver inte ”kunna” skapa – metoderna bygger på att det bara är att göra och att du aldrig kan misslyckas. Trygghet, lekfullhet och tydlighet är grunden.

Vägledande samtal med eget skapande kan ge dig:

  • Målbilder för dina drömmar/längtan och konkreta strategier för att uppnå dessa
  • Stärkt självinsikt och medvetenhet om vad som påverkar din självbild
  • Perspektiv på dina problem/svårigheter och en ökad inre dialog

Upplägget av samtalen är 3 – 5 träffar som är av en coachande karaktär, med uttryckande konst metoder (läs mer).  På första träffen får du hjälp med att formulera ditt fokus/vad du vill undersöka. Mottagning är i Hökarängen, Russinvägen 74 – ingång gaveln. Jag ger också samtal oneline, via zoom, med samma upplägg.

Kostnad: 675 kr per samtal (1 timme). Moms tillkommer för företagare. I kombination med Skaparkvällen kostar ett samtal endast 500 kr. Orden från tidigare deltagare Eva Lind Johansson värmer:

”Att delta i Skaparkvällen ”Låt skapandet berätta” och efterföljande samtal fick mig att tänka och en vändning kom. Detta gjorda att min obalans i kroppen och osäkerheten på vart jag är på väg avtog. Idag har egentligen ingenting förändrats till det yttre, men jag mår bättre. Ett lugn och ökad glädje kom in i mitt liv efter att ha satt fokus på vad som får mitt hjärta att sjunga.”

Jag erbjuder också terapi i uttryckande konst. 

 

DSC_0047IMG_3441cropped-img_2484.jpg