Utforska din kreativitet och livsrytm!

För dig som har gått våra skrivar- och skaparkurser eller vill ha en fördjupning så kommer nu en fortsättningskurs i samma anda. Olika ingångar i skrivandet och bildskapandet med nyfikenheten och prestigelösheten som följeslagare.

Vi människor är så mycket, rymmer så många olika sidor. Kanske finns det sidor av dig som fortfarande väntar på att bli upptäckta. Vi låter vår nyfikenhet, humor och fria skapande leda oss. Vi övar på att inte bedöma oss själva och det som tar form. Inga förkunskaper i skrivande eller bildskapande behövs. Du får metoder som hjälper dig att komma loss i ditt skrivande & bildskapande och som du kan fortsätta använda på egen hand.

På denna kurs kommer vi också undersöka den kreativa processens olika steg; från idé och vision, att förhålla sig kritiska röster, genomförande, finputsning och att släppa taget. Att förstå den kreativa processen kan hjälpa den egna livsrytmen och skapa förståelse varför vi ibland kör fast.

Kursen sänds live via Zoom och är uppdelad i två 45 minuters pass, med en paus mellan. Du behöver ha eget bildmaterial; oljepastell eller andra kritor/färgpennor , vattenfärger eller liknande, papper samt skrivarmaterial.

Tid: Kurstillfällen är tre tillfällen: onsdag 9/2,  tisdag 15/2 och onsdag 23/2. Klockan 18- 20. Du kan gå enstaka tillfällen eller alla tre. OBS att tillfälle två är på en tisdag!
Plats: Online via plattformen Zoom. Du får mer information när du anmält dig.
Pris: 250 kr per tillfälle
Sista anmälningsdag är tre dagar innan respektive tillfälle. Anmälan är bindande.

Vill du anmäla dig eller ha mer info? Skicka ett mail till mig: eva@skrivspranget.se