Måla dina livsdrömmar i ett själfullt kulturhus på Långholmen!

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga det? Vad vill du ska växa i ditt liv och vad vill du släppa taget om? Under en eftermiddag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya perspektiv och överblick. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig.

Under denna heldag kommer du få utforska dina livsdrömmar med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro.

Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen i Stockholm. Ett kulturhus med mycket känsla, kakelungnar och en fantastisk trädgård.

Tid: Söndag 22 januari kl 10 – 16
Plats: Slipvillan på Långholmen i Stockholm
Pris: 12oo kr (målarmaterial ingår; linneduk, akrylfärger, växtpapper m.m)
Anmälan:  eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag 9 januari

”Jag lämnade Drömbilder helt förundrad. Genom att använda kroppen. Genom att välja färg och forma den med pensel. Genom reflektioner med de andra deltagarna. Genom allt detta lärde jag mig lite mer om mig själv. Och den där härliga känslan att jag också bidragit till att någon annan i gruppen kommit vidare i sin livsresa. Fint.”  /Kursdeltagare