Måla dina livsdrömmar!
I den själfulla Slipvillan på Långholmen

Ge dina drömmar utrymme – en dag med fritt skapande
och medveten närvaro.

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga det? Vad vill du ska växa i ditt liv och vad vill du släppa taget om? Under en heldag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya perspektiv och överblick. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig.

Under denna dag kommer du få utforska dina livsdrömmar med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro.

Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla! Träverandor, utsikt över båtvarv och Riddarfjärden, en ljuvlig trädgård med bersåer, lusthus och egna gömmor. Tillåter vädret kanske vi kan skapa utomhus. Annars är vi inne och njuter av 1800 tal stämningen i huset.

Tid: Söndag 29 mars kl 10 – 16  INSTÄLLD
Plats: Slipvillan på Långholmens östra sida
Pris: 950 kr (material ingår; linneduk, akrylfärger, kaffe & te)
Anmäl dig per mail: eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag 20 mars. Anmälan är bindande..


Tack för en fantastisk dag! Härligt att utforska nya kreativa sätt att uttrycka sig på som är ovant för mig. Skönt, avslappnande och tillåtande. Precis vad jag behövde! Tack!”
 Läs mera deltagarröster