Måla dina livsdrömmar!

Ge dina drömmar utrymme – en dag med fritt skapande och medveten närvaro i ett själfullt kulturhus på Långholmen

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga det? Vad vill du ska växa i ditt liv och vad vill du släppa taget om? Under en heldag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya perspektiv och överblick. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig.

Under denna dag kommer du få utforska dina livsdrömmar med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro.

Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla! Träverandor, utsikt över båtvarv och Riddarfjärden, en ljuvlig trädgård med bersåer, lusthus och egna gömmor. Om solen tittar fram kan vi skapa utomhus, annars har vi kakelugnen tänd och känner in 1800 tals stämningen i huset.

Tid: Söndag 27 oktober kl 10 – 16
Plats: Kulturhuset Slipvillan på Långholmen i Stockholm
Pris: 950 kr (material ingår)
Anmäl dig per mail: eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag 18 oktober. Anmälan är bindande.


Tack för en fantastisk dag! Härligt att utforska nya kreativa sätt att uttrycka sig på som är ovant för mig. Skönt, avslappnande och tillåtande. Precis vad jag behövde! Tack!”
 Läs mera deltagarröster