Låt ditt skapande visa vägen!

När vi drömmer har det omedvetna som en fri scen att visa upp aspekter av vad som pågår i vårt liv, ofta med en vishet och humor. På liknade sätt kan det intuitiva skapandet vara en sätt för det omedvetna att ta form och gestalt. Genom att lyhört lyssna, lekfullt möta, associera och reflektera så kan du komma i kontakt med en inre vishet. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig. Det som sker när det omedvetna blir medvetet.

Under denna heldag kommer du få utforska din inre värld med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets rika värld. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro och använder även rörelse och kreativt skrivande i utforskandet av vår målning.

Kursen är Skapa ditt Livs studio i Hökarängen. Vi är en liten grupp.

Tid: Söndag 21 april kl 10 – 15
Plats: Skapa ditt Livs studio, Russinvägen 74 i Hökarängen
Pris: 11oo kr (målarmaterial ingår; linneduk, akrylfärger, växtpapper m.m)
Anmälan:  eva@skrivspranget.se
Sista anmälningsdag 14 april

”Jag lämnade Drömbilder helt förundrad. Genom att använda kroppen. Genom att välja färg och forma den med pensel. Genom reflektioner med de andra deltagarna. Genom allt detta lärde jag mig lite mer om mig själv. Och den där härliga känslan att jag också bidragit till att någon annan i gruppen kommit vidare i sin livsresa. Fint.”  /Karin H.