NIK_2690 (2)

Jag, Eva Dahlberg, är kulturpedagog och dipl. uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens i psykoterapi (steg 1). Jag har arbetat med kreativitet, personlig utveckling och utvecklingsprocesser i mer än femton år. Sedan 2005  driver jag SkrivSprånget tillsammans med min kollega Gunilla Cullemark. SkrivSprånget har kurser i kreativt skrivande och personligt växande.

Jag är en person som tror på människans förmåga att växa, förändras och breda ut sina vingar.  Jag tror på berättelsernas kraft och drömmarnas potential. Jag tror på att ha sig själv som utgångspunkt i möten med varandra och med sin egen kreativitet.

Den röda tråden i min verksamhet är fritt skapande; måleri, kreativt skrivande och kroppens egna rörelser i fri och skapande dans. I kombination med en ömsint nyfikenhet inför det som har tagit form, grundad närvaro i kroppen och lyhördhet är jag övertygad om att man kan skapa sitt liv att bättre stämma överens med det liv man drömmer om.

Dansen och den fria rörelsen har alltmer tagit form i mina kurser. Jag dansar i Francine Finers rörelsegrupp sedan 2011 med inspiration från Anna Halprin. Jag är utbildad i skapande dans på SMI (Stockholms musikpedagogiska institut) och för närvarande vidareutbildar jag mig i dansterapi.

Min bakgrund har jag inom pedagogik, kultur/litteratur och personlig utveckling. Jag är uttryckande konstterapeut (steg 1), en psykoterapiform där man använder flera olika konstnärliga uttryck och erbjuder terapi, coachning och handledning både för privatpersoner och personalgrupper. Jag är även kulturpedagog (kreativt skrivande, bild, drama) med lång erfarenhet framförallt i mångkulturella miljöer.

KONTAKT: eva@skrivspranget.se tfn 076- 221 54 06
MOTTAGNING: Russinvägen 74 (ingång gaveln), Hökarängen i Stockholm